Bekijk dit rapport over Vrouwen In De Overgang

Wegens een ieder heel veel succes met dit vinden van jou perfecte ondersteuning gedurende die heel vervelende overgang.

4 Jaar geleden gestart een problemen betreffende het heel erg moe bestaan en transpiratie aanvallen, na ons gesprek betreffende een huisdokter kon je bloed laten afnemen en dit was overduidelijk een overgang.

?) En nee, mijn klieren waren dit ook niet. Nou ben je uiteraard geen medicus doch ik beseft toch immers dat er klieren tussen mijn kaak/hals uithangen...

Ik merk het in mijn werk: er is zo langzamerhand ons "schuilcultuur" ontstaan: alsmaar niet zo personen durven knopen via te hakken in angst voor een consequenties aangaande de verantwoordelijkheid daarvoor.

Jouw slijmvliezen worden dunner onder andere. Tevens de structuur betreffende dit speeksel verandert zodat jouw tanden en tandvlees minder beschermd bestaan, met al die pech tot gevolg.

Op dit forum draait alles teneinde her en erkenning maar persoonlijk haal ik op deze plaats tot mijn spijt te gering positieve reacties uit, ik lees slechts en reageer af en toe.

Daar werd me verteld dat de uitslagen over echoscopie en hysteroscopie afweken over hetgeen eigenlijk werden tot uw beschikking.

Geen met beiden trekt me met....ik wil weten waar het bloedverlies vandaan komt, maar daar kunnen ze me nauwelijks antwoord op geven.

Bedankt voor je reactie! Indien ik jouw verslag hoor, zou ik tegen je zeggen....ze laten je feitelijk zeker nauwelijks drie maanden lopen. Maak je maar niet zo druk... Ik zie het vervolgens vanuit iemand anders perspectief dan ingeval ik het alleen heb.

Ja .. een maatschappij vraagt je keuzes te vervaardigen en daar de verantwoordelijkheid voor te nemen. Er gaat het overeenkomstig mij om .. een keuzes welke je kunt produceren tijdens jouw overgang en er jouw verantwoordelijkheid wegens te hebben. Niet gemakkelijk in deze eigen schuld dikke bult maatschappij .. !

Verder zag je dat mijn huig ook niet recht tot onder hangt maar ons afwijking heeft naar links.... nauwelijks inzicht ofwel dat meer belemmerd???

Zodra ik verschrikkelijk misselijk ben en overgeef, dan houd ik mij enorm heel kalmpjes en hang ik op de bank.

Je ben niet gek, ik beseft zeker immers wat de lading 'ook niet positief in overvloed' een achterliggende bekendmaking vertegenwoordigt.

Af en toe dit wordt ook wel wat misselijk, weeig op de maag, en somber/depri gevoel Ons griep gevoel, doch geen koorts en Bron mits je lang praat dan lijkt dit ofwel die keel meer opzwelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *